Te Hooi Te Kunst

Editie 2012 van deze bijzondere fietskunstroute rondom Woerden zou bijna niet doorgaan. Initiatiefnemers wisten na het vertrek van de vorige coördinator niet goed waar te beginnen en hoe aan financiering te komen. En de tijd drong. Vooruitgeschoven als coördinator door stichting Groene Hart, kloppend hart is vlot een plan geschreven. De bouwstenen – locaties, kunstenaars, een mooie website – lagen klaar. Vervolgens is een beperkte begroting opgesteld en een aantal lokale fondsen aangeschreven. Al snel bleek het draagvlak groot. De initiatiefnemers konden weer aan de slag en organiseerden het evenement. De Praktijk voor Plattelandsontwikkeling zorgde nog wel voor de promotie in regionale en landelijke dagbladen. Ook in 2013 en 2014 hebben we deze kunstroute georganiseerd.

Opdrachtgever

  • Stichting Kamerik op de Kaart

Resultaat

  • Kunstroute op 8 locaties met 19 kunstenaars
  • Promotie van kunst in landelijke omgeving

Looptijd

  • 2012 – 2014