Hooiberghutten

Overnachten in een hooiberghut is een originele manier om kennis te maken met het leven op het platteland. Vereniging Hooiberghutten wil het netwerk van hooiberghutten uitbreiden tot een landelijke dekking. Praktijk voor Plattelandsontwikkeling ondersteunt de vereniging hierbij. Samen met Projecten LTO Noord hebben we gewerkt aan de introductie van hooiberghutten in Noord-Holland. Voor andere provincies zijn trajecten in voorbereiding. Verder zijn voor de hooiberghutten in Noord-Holland de arrangementen ‘Geocaching’ en ‘Vlieg er ‘ns uit’ ontwikkeld. Martijn Plomp ondersteunt bovendien het bestuur van de vereniging. Lianne van der Made schrijft de teksten voor de website en zorgt voor passend promotiemateriaal.

Opdrachtgevers

  • Vereniging Hooiberghutten
  • Projecten LTO Noord (voormalig opdrachtgever)
  • Agrarische Natuur- en Landschapsvereniging ‘de Utrechtse Venen’ (voormalig opdrachtgever)

Resultaat

  • Landelijk dekkend netwerk van hooiberghutten
  • Passend promotiemateriaal en website
  • Arrangementen die bezettingsgraad verder optimaliseren

Looptijd

  • 2006 – heden

Website