Landgoed Bredius

Stichting Landgoed Bredius zet zich in voor de instandhouding en versterking van het specifieke karakter van park Bredius te Woerden. In de stichting hebben lokale betrokken organisaties en burgers zich verenigd met maar één doel: de krachten bundelen om gezamenlijk, middels een projectmatige aanpak, de gewenste ontwikkeling van het park tot uitvoer te brengen en het beheer van het park te verbeteren.

Eén van de eerste deelprojecten is de aanleg van de historische pluk- en moestuin op de plek van de huidige jeu de boulebaan. De Praktijk voor Plattelandsontwikkeling heeft het koepelproject geschreven en deelprojecten gedefinieerd en zal het bestuur ondersteunen bij zoeken naar fondsen.

Opdrachtgever

  • Stichting Landgoed Bredius

Resultaat

  • Heldere deelprojecten
  • Kansrijke fondsaanvragen

Looptijd

  • 2014 – heden

Websites

www.brediuspark.nl

Laat een reactie achter