Buitengewoon arrangement

Dorpswandeling met gidsVoor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft de Praktijk voor Plattelandsontwikkeling een dagarrangement en een wandel- en fietsarrangement ontwikkeld. Bovendien zijn de recreatieondernemers in de gemeente met bijeenkomsten en workshops gestimuleerd om meer samen te werken en samen arrangementen te ontwikkelen. Het resultaat is een dorpswandeling, een wetland wandeling en twaalf arrangementen. Alle arrangementen zijn gepromoot in recreatiekrant, website, lokale media en social media.

Opdrachtgever

  • Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Resultaat

  • Dagarrangement: Dorpswandeling met gids door Bodegraven ism Historische Kring Bodegraven
  • Wandel- en fietsarrangement: Wetland Wandeling ism Watersnip
  • Twaalf recreatieve arrangementen ism receatieondernemers

Looptijd

  •  2015-2016

Websites

 

Laat een reactie achter