Vier de Lente

Ondernemer: Teamwork Organisatie van de Maand Groene Hart. Op de foto: Martijn Plomp (geruit shirt) en Jan Kooijman (bruin jack). Kamerik, 11 maart 2016. Beeld: Marlies Wessels

Tijdens de Maand van het Groene Hart valt er van alles te beleven in het Groene Hart; van lammetjesdagen tot fietstoertochten en kookworkshops tot streekmarkten. Voor stichting Groene Hart, kloppend hart en later stichting Groene Hart verzorgt de Praktijk voor Plattelandsontwikkeling al jaren de organisatie van deze maand, inclusief promotie via media, website en social media.

In 2017 is de Maand van het Groene Hart voor het eerst gedurende de gehele lenteperiode georganiseerd, de naam van het evenement is in dat jaar gewijzigd in Vier de Lente in het Groene Hart. Hoofdsponsor van dit evenement is Hoogvliet Supermarkten.

 

Opdrachtgever

  • Stichting Groene Hart

 

Resultaat

  • Een lente vol activiteiten in het Groene Hart
  • Promotie via website, social media en lokale en regionale media

 

Looptijd

  •  2014 – 2019

 

Websites & Media

 

Laat een reactie achter