praktijk

Praktijk voor Plattelandsontwikkeling is de vennootschap onder firma van Lianne van der Made en Martijn Plomp. Wanneer nodig werken we samen met professionele projectpartners.

Martijn Plomp
Mijn grootste uitdaging is de creativiteit van plattelandsondernemers te prikkelen en samen vernieuwende activiteiten te ontwikkelen en te realiseren die resulteren in nieuwe, economisch rendabele, peilers onder het bedrijf. Binnen de stichtingen en verenigingen die ik begeleid ontdek ik dat het de ondernemers niet aan zin en creativiteit ontbreekt, maar vooral aan tijd en know-how. Dat maakt dat het avontuur niet wordt aangegaan.

Om echt tot plattelandsontwikkeling te komen, organiseer ik dan die tijd, het netwerk en het geld om de juiste impuls te kunnen geven. Binnen de Praktijk voor Plattelandsontwikkeling ben ik de procescoördinator en projectleider die maakt dat ondernemers en organisaties nét dat stapje extra kunnen maken.

Lianne van der Made 
Op het platteland bruist het van activiteiten en ondernemerschap. Mijn passie is om dat te vertellen in een taal die naadloos aansluit bij de doelgroep en die bovendien dichtbij de waarden van het platteland blijft. Doelgericht zet ik scherpzinnige teksten en heldere communicatie in om – binnen gestelde tijd en budget – tot resultaat te komen.

Binnen de Praktijk voor Plattelandsontwikkeling ben ik de communicatiespecialist en tekstschrijver. Omdat ik kan putten uit een groot netwerk van grafisch vormgevers, fotografen, drukkerijen, webdesigners, kan ik voor iedere klant een optimaal resultaat leveren.